Aperitiv
Aperitiv má dlouhou tradici a už ve starém Římě se pil, aby se trávící trakt připravil na požitky z nadcházející hostiny. Aperitiv nás tedy správně naladí a náš žaludek navnadí na příchod něčeho dobrého. Podává se 15 až 20 minut před začátkem hostiny v malém množství, aby pouze probudil větší chuť k jídlu. Aperitiv také pomůže pro prvotní seznámení se s hosty, které ještě neznáme. Správný hostitel by tento nápoj neměl podcenit.
Nejprodávanější
Unikátní likér oranžovočervené barvy má bohatou a komplexní chuť vyplývající...
Art Spritz je alkoholický nápoj řadící se mezi kořeněné bittery.
Campari je moderní klasika. Původní receptura z roku 1860.
Cinzano 1757 je vermut špičkové kvality inspirovaný tradiční recepturou.
Cinzano Rosso je rudě červené barvy a je obohaceno o intenzivní lahodné...
První vyrobení Bianco Casa Cinzano v r. 1757 se stalo důležitou kapitolou v...
Jemné, lehké, harmonické a poprvé představené v roce 1910.
Martini Extra Dry bylo poprvé představeno veřejnosti 1. ledna 1900 po téměř...
Martini Fiero je 100 % přírodní produkt připravený bez chemických přísad a...
Martini Rosso je elegantní, přírodní a osvěžující vermut. Ukrývá v sobě...
Zlatavě žlutá barva, příjemně, medově kořenité aroma s ovocným podtextem.
Lehký aperitiv s nízkým obsahem alkoholu, který se narodil v zemi bývalé...