Aperitiv
Aperitiv má dlouhou tradici a už ve starém Římě se pil, aby se trávící trakt připravil na požitky z nadcházející hostiny. Aperitiv nás tedy správně naladí a náš žaludek navnadí na příchod něčeho dobrého. Podává se 15 až 20 minut před začátkem hostiny v malém množství, aby pouze probudil větší chuť k jídlu. Aperitiv také pomůže pro prvotní seznámení se s hosty, které ještě neznáme. Správný hostitel by tento nápoj neměl podcenit.
Nejprodávanější
Cinzano Rosso je rudě červené barvy a je obohaceno o intenzivní lahodné...
První vyrobení Bianco Casa Cinzano v r. 1757 se stalo důležitou kapitolou v...
Jemné, lehké, harmonické a poprvé představené v roce 1910.
Martini Extra Dry bylo poprvé představeno veřejnosti 1. ledna 1900 po téměř...
Rosato spojuje výrazné známky hřebíčku, skořice a muškátového oříšku s lehkým...
Martini Rosso je elegantní, přírodní a osvěžující vermut. Ukrývá v sobě...
Pampelle Ruby l‘ Apéro se vyrábí z ručně sbíraných červených grepů ze...