Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Beefeater Blood Orange je delikátní, prémiový, suchý a ovocný gin s aromatem...
Beefeater Pink je osvěžující a lahodný gin. Základem je klasický a na světě...
Bobby's Jenever je vynikající směs tradičního malt wine a indonéského koření...
Gin Xoriguer vznikl v roce 1750 na Menorce a je prodáván dodnes.
Nový osvěžující a chutný gin z dílny Gordons, který se inspiroval receptem...
Kensington Pink Gin je růžový gin, který chutná po čerstvých jahodách. Je...
Tento gin vychází z původní receptury řemeslného ginu Toison, který se vyrábí...
Zafiro Premium Gin Strawberry je růžový, středomořský gin v jehož chuti se...