Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Aviation Gin je zcela nový gin, který nespadá do kategorie obvyklé přemíry...
Stojí na receptuře prastarého nizozemského likéru z jalovce, jeneveru (ano,...
Pinang Raci Spice Blend No.1 oslavuje chutě indonéského Naku, rodiště dědečka...
Oproti klasickému Copperhead Ginu je výrazně těžší s plným tělem a výraznou...
Receptura destilátu vychází ze stejného základu jako verze natural forest.
Jemný a excelentní gin s rafinovanými prvky exotického ovoce, malin, stopou...
Italský organický gin, vyrobený na hranici mezi Piemontem a Ligurií.
Gin 1689 v sobě ukrývá silnou vůní jalovce a oříšků s vyváženými ovocnými...
Přímo v srdci Londýna vzniká za pomoci dvanácti bylin a s přispěním...
Sipsmith London Dry je řemeslný, jemně ochucený gin, díky kterému snáze...