Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Gin Beefeater Peach & Raspberry s lahodnými tóny broskve a malin.
Ovocné chuti je dosaženo, aniž by tím utrpěla vynikající kvalita ginu, s...
Dynybyl Gin Nectar je originální český gin s meruňkovo-broskvovou chutí,...
Jeho největší předností je jedinečná chuť, která jej posouvá mezi výrobky...
Jeho největší předností je jedinečná chuť, která jej posouvá mezi výrobky...
Od roku 1918 se značka Dynybyl pyšní kvalitou svých lihovin.
Destilovaný z jalovcových plodů, bylinek a exotického ovoce. Příchuť ginu...
Gin Gordon's dává vyniknout jalovcovým a citronovým tónům a ostřejšímu závěru.
Gordons Tropical Passionfruit je vyráběn z těch nejkvalitnějších přírodních...
Inspirací pro vytvoření tohoto speciálního ginu byly keře s tmavými bobulemi,...
Gin JUNE byl destilován, ochucen a řemeslně vyroben ve Francii z původního...
Jalovec, citrusové ovoce a výrazné jahodové tóny - to je Larios Rosé.