Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Tento francouzský prémiový gin je vyráběny z 19 druhů koření z celého světa.
Tento francouzský prémiový gin je vyráběny z 19 druhů koření z celého světa.
Skvěle vyvážený, elegantní a překvapivě jemný a aromatický gin.
Michler Green je jednou ze tří variant unikátních ginů (Genuine, Orange, Green).
Michler Orange je jednou ze tří variant unikátních ginů (Genuine, Orange,...
GIN Warners Dry získal již několik celosvětových ocenění.