Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Nejdůležitější přísadou pro výrobu tohoto unikátního, lahodného ginu jsou...
Gin je více citrusový než jalovcový, obsahuje samozřejmě i jiné rostlinné...
Chuť je šťavnatá, čerstvá, plná chuti grapefruitů s borůvkami.
Gin Malfy Originale je destilovaný z jalovce, koriandru a pěti dalších bylinek.
Tanqueray Malacca byl vytvořen na základě původního receptu Charlese...