Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Caorunn je čtyřnásobně destilovaný gin v malých várkách.
Vychutnejte si italské Amarena třešně z městečka Pecetto spolu s ručně...
Vychutnejte si unikátní chuť šťavnatých italských mandarinek klementinek.
Mintis Originale Vám přináší chuť plnou čerstvé máty a šťavnatých citrusů s...
Nechte se unést výraznou a podmanivou vůní zralého černého rybízu spolu s...