Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Hendrick's Amazonia je gin inspirovaný cestou do Amazonie.
Značka Hendrick's odhaluje svůj čtvrtý limitovaný přírůstek, který je...
Limitovaná edice ginu inspirovaná starými destiláty.
Nezaměnitelně osvěžující gin se směsí bylin ze skotského pobřeží, jemným...
Hendrick's Orbium je limitovaná edice tradičního skotského ginu.