Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Základem nápoje je svěží vůně jalovce Juniperus Communis, která je zesílena...
Juniperus gin je výsledkem spojení dvou pomalu destilovaných macerátů...
TOISON je slovenský řemeslný gin, který je na špičkovém destilačním zařízení...
Tento gin vychází z původní receptury řemeslného ginu Toison, který se vyrábí...