Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Třikrát destilovaný gin, při jehož výrobě se kromě jalovce a výběru z bylin...
Jedinečný středomořský gin s velmi specifickým chuťovým profilem, za kterým...
K 10. narozeninám značky Gin Mare byla vytvořena speciální edice Capri.
Jedinečný středomořský gin s velmi specifickým chuťovým profilem, za kterým...
Gin Xoriguer vznikl v roce 1750 na Menorce a je prodáván dodnes.
Gastronomický gin, který je původem z Barcelony.
Historie značky Larios se traduje již od roku 1866.
Jalovec, citrusové ovoce a výrazné jahodové tóny - to je Larios Rosé.
Le Tribute obsahuje téměř všechny citrusy, které si dokážete představit.
MG Gin Rosa je nádherně růžový gin díky macerace čerstvých aromatických jahod.
První nejprodávanější jahodový gin na světě.