Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Copper head je belgický gin vyrobený z pěti bylin - jalovce, kardamonu,...
Oproti klasickému Copperhead Ginu je výrazně těžší s plným tělem a výraznou...
Bohatá a plná chuť s lehkou nasládlou dochutí po použitém geneveru.
Kensington Black Currant Gin z černého rybízu vnáší do směsi čerstvý, ovocný...
Belgický dry gin je jemný destilát z jalovcových a pomerančových plodů.
V roce 1933 založil Leonard J. Russell společnost a v roce 1963 získala jeho...
Kensington Pink Gin je růžový gin, který chutná po čerstvých jahodách. Je...
Kensington Power gin chutnající po energetickém nápoji.
Skvělá řemeslná práce mladé belgické společnosti.
Produkt mladé belgické společnosti, která se zaměřuje na výrobu vysoce...
Prémiový gin, který zvýrazňuje svou komplexnost a všestrannost.