Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Etsu Double Orange Gin je svěží a ovocný s přírodními ingrediencemi, které...
Etsu Double Yuzu Gin je svěží s citrusovými tóny. Přírodní ingredience...
Jeden z prvních japonských ginů na trhu. Etsu obsahuje výtažky z celé řady...
Jeden z prvních japonských ginů na trhu. Etsu obsahuje výtažky z celé řady...
Chuť je vyvážená se stopami citrusu yuzu. Závěr je kulatý, hedvábně jemný.
Výborný gin inspirovaný tradicemi samotným Japonskem.
V této lahůdce je kladen důraz na japonskou hrušku „Nashi“, která je hlavní...
Roku znamená v japonštině číslo šest. Toto číslo se odráží na použitých...
Japonský gin Ukiyo, destilovaný z 11 rostlinných ingrediencí včetně květů...
Yuzu je citrusové ovoce, které se pěstuje a je oblíbené v Japonsku.