Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Gin pochází z malé rodinné destilérie ležící v regionu Alenteja v Portugalsku.
Gin pochází z malé rodinné destilérie ležící v regionu Alenteja v Portugalsku.
GIN SUL je prémiový suchý gin, zrozen v srdci Portugalska.
Tropický gin z Paraguaye, který je postaven na destilátu z cukrové třtiny.
Tropický gin z Paraguaye, který je postaven na destilátu z cukrové třtiny.