Gin
Gin se vyrábí pomocí obilného destilátu s přidáním bylin, především jalovce. Dělí se na dva druhy, tradiční Jenever se při výrobě podobá whisky - fermentovaný obilný slad se nejdříve destiluje a poté se dvakrát znovu destiluje již se směsí oleje z jalovce, bylin a koření. Tento, někdy nazývaný i double gin, následně zraje v dubových sudech. Druhý typ se nazývá Dry Gin - nejdříve se vyrobí destilát, ten při druhé destilaci prochází prodyšným vakem naplněným jalovcem, bylinami, kořením a tyto chutě do sebe zachytává. Tento destilát v sudech již nezraje, je proto jemnější a více oblíbený.
Nejprodávanější
Bobby's Jenever je vynikající směs tradičního malt wine a indonéského koření...
Stojí na receptuře prastarého nizozemského likéru z jalovce, jeneveru (ano,...
Pinang Raci Spice Blend No.1 oslavuje chutě indonéského Naku, rodiště dědečka...
Gin 1689 v sobě ukrývá silnou vůní jalovce a oříšků s vyváženými ovocnými...
Rammstein Pink Gin je aromatický gin nabízející směs kypící botanicals za...
Rammstein Sloe Gin je suchý ginový likér z limitované edice, destilovaný v...
Jednou ze základních surovin ginu je bourbonská vanilka pocházející z Réunionu.