Japonská whisky
Výroba whisky v Japonsku započala ve 20. letech dvacátého století a kde se vlastně tento evropský nápoj ve světě saké vzal? Za její rodiče můžeme považovat pány Shinjiro Torii and Masataka Taketsuru, kteří v Japonsku otevřeli první destilérku a začali v ní vyrábět whisky podle umění, naučeného přímo ve Skotsku. Dnes funguje v Japonsku několik destilérek, které produkují single malt i blend whisky, charakterem nejvíce podobné skotské whisky. Japonská whisky je často oceňována na světových soutěžích.
Nejprodávanější
Dokonalé sladké vůně a jemné chuti dosahuje hlavně zráním v sudech Ex-Bourbon...
Lihovar White Oak Distillery se nachází v Japonském městě Akashi v oblasti...
Nápoj je plný vůní jablek, vanilky, tónů medu, koření, wasabi a citrusů.
Nikka From the Barrel je japonská whisky s obsahem 51,4% alkoholu. Jde o...
Whisky Tokinoka black je mistrovským dílem master blendera Akito UEDY.
Velmi limitovaná edice této exotické japonské whisky vyzrávané ve třech...
Velmi limitovaná edice této exotické japonské whisky vyzrávané ve třech...
Exotická japonská whisky z nejstarší tamní palírny White Oak Distillery.
Whisky Tokinoka white je typická japonská whisky, ve které se odráží...