Japonská whisky
Výroba whisky v Japonsku započala ve 20. letech dvacátého století a kde se vlastně tento evropský nápoj ve světě saké vzal? Za její rodiče můžeme považovat pány Shinjiro Torii and Masataka Taketsuru, kteří v Japonsku otevřeli první destilérku a začali v ní vyrábět whisky podle umění, naučeného přímo ve Skotsku. Dnes funguje v Japonsku několik destilérek, které produkují single malt i blend whisky, charakterem nejvíce podobné skotské whisky. Japonská whisky je často oceňována na světových soutěžích.
Nejprodávanější
Hibiki Japanese Harmony je japonská blended whisky, ve které se odráží...
Tato whisky je směsí sladových a obilných whisek, která se destiluje a zraje...
Chita Single Grain Whisky zraje v sudech ze tří druhů dřeva: španělského,...
Kurayoshi Pure Malt je osmiletá japonská whisky zrající v pečlivě vybraných...
Kurayoshi Pure Malt je japonská whisky, která zraje minimálně 3 roky v...
Kurayoshi Sherry Cask je elegantní, japonská whisky zrající minimálně 3 roky...
Nasládlá a jemná Whisky s příjemným ovocným a také lehce kouřovým tónem.
Nikka Super Revival je limitovaná edice míchané japonské whisky.
Whisky Shinobu je ručně vyráběná destilátorem panem Usamim.
Whisky Shinobu je ručně vyráběná destilátorem panem Usamim.
Pečlivý proces výběru komponentních whisky z celého světa přinesl v roce 2019...
Whisky Tottori je směs několika japonských whisek, pro jejichž výrobu byla...
Toki je míchaná whisky z třech palíren společnosti Suntory.