Japonská whisky
Výroba whisky v Japonsku započala ve 20. letech dvacátého století a kde se vlastně tento evropský nápoj ve světě saké vzal? Za její rodiče můžeme považovat pány Shinjiro Torii and Masataka Taketsuru, kteří v Japonsku otevřeli první destilérku a začali v ní vyrábět whisky podle umění, naučeného přímo ve Skotsku. Dnes funguje v Japonsku několik destilérek, které produkují single malt i blend whisky, charakterem nejvíce podobné skotské whisky. Japonská whisky je často oceňována na světových soutěžích.
Nejprodávanější
Shinobu 10yo Pure Malt Mizunara Japanese Oak Finish 43% 0,7l
Skladem
(1 ks)
2 412 Kč
Whisky Shinobu je ručně vyráběná destilátorem panem Usamim.
Shinobu Pure Malt Whisky Mizunara Oak Finish 43% 0,7l
Skladem
(1 ks)
1 356 Kč
Whisky Shinobu je ručně vyráběná destilátorem panem Usamim.
2 položek celkem