Skotská whisky
Aby mohla být whisky nazývána skotskou, musí být pálena ve Skotsku z vody a sladového ječmene - obě tyto suroviny musí pocházet ze Skotska. Po základní destilaci nesmí tekutina obsahovat více než 94,8% alkoholu, aby se zachovala příchuť způsobená destilací. Mimo to, aby whisky mohla nést označení skotská, musí zrát minimálně 3 roky a jeden den na území Skotska v dubových sudech. Nesmí obsahovat jiné přísady, než je voda a karamelové barvivo. Do lahví se smí stáčet pouze whisky s obsahem alkoholu nejméně 40 %.
Nejprodávanější
Whisky nejprve zraje v sudu z amerického dubu po bourbonu, následně v sudech...
Nádherně vyvážená whisky z vybraných sladových a obilných whisek zrající v...
Johnnie Walker Black Label Lowlands Origins je limitovaná edice, která má...
Johnnie Walkera uvádí 4 nové whisky z kolekce Black Label Origin, které jsou...
Johnnie Walker White Walker je limitovaná edice skotské whisky.
Prémiová zrající blendovaná skotská whisky.