Skotská whisky
Aby mohla být whisky nazývána skotskou, musí být pálena ve Skotsku z vody a sladového ječmene - obě tyto suroviny musí pocházet ze Skotska. Po základní destilaci nesmí tekutina obsahovat více než 94,8% alkoholu, aby se zachovala příchuť způsobená destilací. Mimo to, aby whisky mohla nést označení skotská, musí zrát minimálně 3 roky a jeden den na území Skotska v dubových sudech. Nesmí obsahovat jiné přísady, než je voda a karamelové barvivo. Do lahví se smí stáčet pouze whisky s obsahem alkoholu nejméně 40 %.
Nejprodávanější
Limitovaná edice, která byla speciálně lahvována pro nizozemský trh.
Black Bull 21yo je skotská whisky zrající 21 let v sudech ex-sherry a...
Skotská whisky Black Bull 8y obsahuje 50% obilné whisky a 50% sladové whisky.
Black Bull Peated je silná a robustní whisky s plným tělem s velkým nádechem...
Svěží aroma, citrusovo-medové tóny, sušené meruňky, zralé broskve, marcipán,...
Toto skvostné osmé vydání Bruichladdich Islay Barley 2013 bylo destilováno ze...
Bruichladdich je palírna, která má za sebou dlouhou historii.
Aroma sena, spálené trávy a sladké byliny se krásně vyvinou do příchutí...
Cutty Sark Prohibition je edicí, která byla vytvořena na počest notoricky...
Skotská zlatavá whisky zrající v dubových sudech po dobu 15 let.
Řada 100% Islay je jediná skotská jednosladová whisky z ostrova Islay.
Klasická jednosladová whisky, která je skutečným mistrem snahy o výrobu...
Aroma pečených kaštanů, hoblin, nektarinky a sherry.