Skotská whisky
Aby mohla být whisky nazývána skotskou, musí být pálena ve Skotsku z vody a sladového ječmene - obě tyto suroviny musí pocházet ze Skotska. Po základní destilaci nesmí tekutina obsahovat více než 94,8% alkoholu, aby se zachovala příchuť způsobená destilací. Mimo to, aby whisky mohla nést označení skotská, musí zrát minimálně 3 roky a jeden den na území Skotska v dubových sudech. Nesmí obsahovat jiné přísady, než je voda a karamelové barvivo. Do lahví se smí stáčet pouze whisky s obsahem alkoholu nejméně 40 %.
Nejprodávanější
Sladové aroma s rozinkami, fíky, mléčnou čokoládou a třešní.
Barva měděného zlata a vůně vanilkového krému, květin a jablek.
Whisky zrála v kombinaci ex-bourbonových a ex-sherry sudech.
Design ve spolupráci s tetovacím umělcem Colinem Daleem inspirovaný tekoucími...