Tequila
Tequila se vyrábí především z modrého agáve v okolí města Tequila v Mexiku. Rostlina se zpracovává až po 10letech, kdy dosáhne plné zralosti. Šťáva ze srdcí rostliny se nechá zkvasit a poté několikrát destiluje. Kvalitní tequily ještě zrají v sudech. Rozlišujeme Tequilu Blanco (stříbrná), která nezraje vůbec nebo maximálně 4 týdny, Gold (zlatá) se vyrábí z Blanco a je většinou dobarvena, Reposado zraje 2 - 11 měsíců v dubových sudech a nejkvalitnější Añejo, Extra Añejo zrají v sudech 1 - 3 roky. Každá pravá tequila je označena ochrannou známkou NOM s číslem palírny.
Nejprodávanější
100% výběrová agáve Millennial s trojitým procesem výběru.
Tato fumado neboli „nakouřená“ tequila, je novinkou mezi tequilami.
Je to 100% výběrová, super prémiová agáve tequila Millennial.