Vodka
Vodka je lihovina, jejichž základem je většinou obilný nebo bramborový kvas obsahující důležité škroby pro její výrobu. Ty v první fázi kvašení kvasinky přemění na jednoduché cukry a poté se může začít s kontinuální destilací, kde se odděluje čistý alkohol od vody. Pro nejvyšší kvalitu vodky je nutné celý proces několikrát opakovat. Destilát je bezbarvá tekutina s vysokým obsahem alkoholu až 95%, z tohoto důvodu se před lahvováním vodka ještě čistí a ředí vodou na požadovaný stupeň alkoholu. Filtrace, většinou přes aktivní uhlí, je jedním z nejdůležitějších faktorů určující kvalitu vodky.
Nejprodávanější
Roberto Cavalli Vodka Classic v saténovém skle.
Roberto Cavalli Vodka Mirror je nová speciální edice navržená speciálně pro...
Tradiční italská výroba z nejčistší vody z hory Monta Rosa, nejlepšího obilí...
Russian Standard vodka je nádherně jemný destilát s čistou chutí.