Kleiner
V roce 2002 v půvabné hanácké vesnici Žešov u Prostějova vypálili Růžena a Jan Kleinerovi v původní pěstitelské pálenici první litry kvasu. Výroba je založena na poctivé práci, které jde ruku v ruce s rodinnými tradicemi. Jejich nápoje zrají v dubových sudech, které pochází z oblasti střední Francie. Fermentace trvá devět měsíců a destilace probíhá v destilační koloně, která připomíná zařízení, jež se uplatňuje při výrobě Bourbon whiskey. Vypálený destilát je uložen minimálně na tři roky do kameninových nádob, kde odpočívá a jeho chuť se pozvolna harmonizuje. V samotném závěru je destilát stočen do exkluzivních lahví. Láhev je z italského skla, zátka z francouzského křišťálu.
Kleiner Pure Apricot je malosériový destilát z ručně sbíraných a...
Kleiner Silver Plum je malosériový destilát z ručně sklízených švestek.
Kleiner Sour Cherry je malosériový destilát z ručně sbíraných a odpeckovaných...
Kleiner Sour Cherry by Brandy je malosériový destilát z ručně sbíraných...
Kleiner Sour Cherry by Sherry je pálenka z rodinné destilerie Kleiner, která...
Kleiner Wild Pin je malosériový destilát z ručně sbíraných mirabelek.
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem