Ron Zacapa Centenario 23 Anos 40% 1l

V láhvi se snoubí rumy, které zrály metodou solera 6 až 23 let v parádní kombinaci sudů po bourbonu a sherry Pedro Ximenez v horských výšinách 2333 m.n.m.

Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení
Skladem (>20 ks)
Kód: RU681
Značka: Ron Zacapa
1 507 Kč 1 245 Kč bez DPH 1 507 Kč / 1 l
Kategorie: Karibské rumy
Země původu: Guatemala
Doba zrání: 23 let
Cukr g/l: 20
Objem: 1l
Obsah alkoholu: 40%

V láhvi se snoubí rumy, které zrály metodou solera 6 až 23 let v parádní kombinaci sudů po bourbonu a sherry Pedro Ximenez v horských výšinách 2333 metrů nad mořem. Výsledek je elegantní a překvapivě jemný rum, s chutí sušeného ovoce, koření a dřeva. Ne nadarmo se pyšní prvními místy z dlouhé řady soutěží. Přesvědčte se sami. Ron Zacapa Centenario 23 y.o. patří k velmi oblíbeným.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
3x
4
1x
3
0x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zacapa je ultra prémiový rum z Guatemaly. První rum této značky byl uveden na trh v roce 1976 při příležitosti 100. výročí od založení města Zacapy. Na rozdíl od většiny rumů vyrábějících se z melasy se Zacapa vyrábí z panenského medu cukrové třtiny. Ojedinělá je i fermentace „systém kvašení“, při kterém destilerie používá kvasinky a ananas. Dozrávání probíhá v dubových sudech v nadmořské výšce cca 2 300 metrů nad mořem systémem „Solera“. Základem této metody je postupné míchání rumů různého stáří v sudech, ve kterých dříve zrál Bourbon, jemná sherry a Pedro Ximénez. Z každého typu sudu získává rum jeho aroma a chuť podepisující se na vzniku neobyčejně kvalitním skvostu.

Zpět do obchodu